::Hvem er vi?

Pilegaard ApS er sprunget op i 2008, men har viden mæssigt rødder tilbage til 90'erne, hvilke gør at vi har den fornødne basisviden inden for de områder vi bevæger os i.

Med en stab af ildsjæle, som brænder for det de laver og yde en ekstra god service, har vi skabt fundament for et af Danmarks mest service mindet konsulent virksomheder. Som kunde kan man fokusere på sin kerne virksomhed og ikke bekymre sig om den daglige IT drift.

Vores filosofi er at god service ikke skal koste en bondegård, derfor benytter vi os af flere leverandører og vælger den som er bedst til prisen.

Den relativ beskedne størrelse gør os så fleksible at vi ikke påtager os mere end vi kan klarer og håndtere af spidsbelastninger. Hver kunde får den tid der måtte kræves af os, og vi har ikke et ønske om at tjene meget på få ordre, men hellere mindre på flere ordre. Dette skaber mere synlige resultater og løsninger som virker på tværs af virksomhedens afdelinger.

Som kunde skal man ikke være nervøs for at blive faktureret for spørgsmål, vi er altid behjælpelig med dagligdagens små problemer, og det er kun i vores interesse at skabe resultater der bevirker at vores kunder kan fokusere på deres kerne forretning og skabe vækst.

Vi er altid åbne for dialog og tager alle kunder individuelt, da ikke alle har det samme behov og ønsker, så hvis I står med et akut problem eller spørgsmål, så kontakt os og få en uforpligtigende samtale.

Pilegaard ApS

Pilegaard ApS
Herlev Hovedgade 70 a, 1 tv.
2730 Herlev
Danmark

CVR: 31 27 81 98

Bank: SydBank
Konto: 7980 1043450